kerkproeverij

Stap 1: Doe mee aan de kerkproeverij op 9 en 10 september

Kerkproeverij is een landelijke campagne die in het weekend van 9 en 10 september kerken de gelegenheid biedt om gasten vrijblijvend uit te nodigen voor een dienst. Ga naar de website kerkproeverij.nl en laat weten dat uw gemeente meedoet.

Stap 2: Maak een uitnodigend programma

Bijvoorbeeld met onze interactieve workshop 'Veel geluk!' In een klein uur geven deelnemers goede voorbeelden bij de 12 gelukstips van prof. dr. Sonja Lyubormirsky. Wat dacht u van de wetenschappelijke verantwoorde tip om te leren vergeven of te gaan voor je doelen?

stap 3: Bied een passende vervolgactiviteit aan.

Een goed vervolg op onze workshop 'Veel geluk!' is bijvoorbeeld de serie van vijf workshops 'Daar ben je! In deze workshops helpen deelnemers elkaar ontdekken hoe ze meer tevoorschijn kunnen komen in het leven van alledag.

Stap 4: Vraag de opzet van de workshop 'Veel geluk' aan.

De workshop is een geschenk, dus geen kosten voor u. U krijgt een .pdf bestand per e-mail. De opzet is interactief en inspirerend om te geven. Vraag de opzet bij ons aan.

Stap 5: Probeer de workshop zelf uit.

Het is leuk en goed om de workshop 'Veel geluk' met een maatje te geven, bijvoorbeeld al één of meerdere keren in uw eigen gemeente. U doet ervaring op en het draagvlak groeit. Werk toe naar een team.

Stap 6: Plan een vervolg activiteit in

Na de workshop 'Veel geluk' kunt u bijvoorbeeld de workshops 'Daar ben je!' aanbieden.  Ook de toerusting van deze workshops, bieden wij 'om niet' aan. Zie hiervoor de aparte website.

Reacties gesloten